Juniorer

Velkommen til juniorspejderne!

Som juniorspejder får man mere ansvar og laver både klassiske og moderne spejderaktiviteter. 

Du bliver god til båltænding, pionering, orientering, men smager også på lederskab, selvudvikling og teamwork.

Projekterne bliver vildere, og færdighederne og kompetencerne udvikles hurtigt i junioralderen!

Patruljelivet

I juniorenheden er du en del af en patrulje (ca. 5-7 spejdere) med en patruljeleder og en patruljeassistent. I patruljen er samarbejde og selvudvikling i fokus, men der er selvfølgelig også fuld af leg, sjov og ballade.

Juniorspejdere tager på flere ture udenfor gruppen, såsom spejderløb, DM i spejder, distriktsturneringer og mange flere.

Ansvar og færdigheder

At være junior kræver et vist ansvar, og hos os bedømmer lederne, om man er klar til udfordringerne som juniorspejder. Man kan sagtens starte som juniorspejder, men nogle gange kan det anbefales at være ulv en kort tid, inden man rykker op til juniorerne; også selvom man er i junioralderen.

Er du i tvivl om du skal være ulv eller junior, så kom forbi og prøv et par møder af; så finder vi hurtigt ud af hvad der passer bedst!

Hvem, hvad, hvor?

Juniorernes kalender

Juniorlederne

NOAH

Mit navn er Noah og jeg er 25 år gammel. Jeg studerer kandidat i religionsvidenskab på Københavns Universitet. Jeg har været spejder i Espergærde gruppe i 15 år og har været leder i gruppen i en længere årrække. Lige nu er jeg leder for juniorenheden. Ud over at være leder afholder jeg også spejdekurser og er en del af staben på vintage-spejderlejren på TimeWinder. Når jeg ikke laver noget spejderrelateret, er jeg er rigtig glad for at læse og bruger en stor del af min fritid på det.

Jeg er spejderleder for at være med til at give andre spejdere de samme gode oplevelser, som jeg selv har fået gennem spejder. Jeg elsker at være på spejderture, afholde kurser og komme lidt væk fra hverdagen gennem spejderarbejdet.

Hej mit navn er Zakarias, jeg er juniorleder. Jeg er 21 år og har været spejder i 9 år.

Lige nu holder jeg sabbatår, hvor jeg bruger min hverdag på at hænge ud med Pjerrot og give Tivolis gæster gode oplevelser. Det samme kan jeg også lide at gøre, når jeg har spejderuniformen på - altså ikke det med Pjerrot, men gode oplevelser. 

Som leder elsker jeg at tilbringe min tid med spejderne for at give fede og lærerige oplevelser, så spejdernes "rygsæk" bliver fyldt med gode minder og ny læring. 

ZAKARIAS