Rovere

Roverspejder

Selvom roverne er ældre end seniorerne, har de utroligt meget tilfælles; i hvert fald i vores gruppe. De laver aktiviteter sammen og aldersforskellen er næsten ikke til at mærke; sådan er det at være spejder! Roverne deltager stadig på løb og kurser, om end for det meste som stab, og er stadig med på lejre. De laver klassisk såvel som nyt spejderarbejde, og er ofte med til at lede den nye spejdergeneration. Derudover kan man sagtens stadig tage mærker og gå i gang med fede projekter.

Blot fordi man bliver ældre er spejderlivet slet ikke slut; for nogen er det først i senior-/rover-alderen det virkelig begynder!

Roverne har møde hver anden torsdag sammen med seniorerne fra kl. 18:30 - ca. 20:30.

BLIV ROVER HOS OS!

Vi er en voksende roverklan med plads til alle der er sultne på spejderlivet! Kom med, prøv det af og bliv en del af vores fællesskab.

Pt. arbejder vi meget med at tage nogle af de "sværere" mærker, som man ikke lige kan gå til, f.eks. Kulsøpionering eller Meginjolle-sejlads (vi har vores egen jolle og kano).

Vi er aktive i både vores egen og andre klaner, og er ofte med i kursusstabe. Blandt os har vi en bred erfaring mellem at lave alle kurser fra Roland 1 til Diamant Extrem og ULK!

Vi elsker at lave sjove poster og derfor kan vi ofte findes til både spejderløb som CICERO og Decemberfejden såvel som distriktsturneringer.


Som Rover hos os, er du med til at sætte dagsordenen i et sjovt fællesskab hvor alle er ligeværdige!