Ulve

Velkommen til ulveflokken!

Ulveenheden er for børn i alderen 8-9 år.

At være ulvespejder er et perfekt sted at starte sit spejderliv!

Her er der plads til sjov og ballade, samtidig med at du lærer klassiske spejderfærdigheder, f.eks. snitning, pionering og kortlæsning.

Hvorfor "ulve"?

Robert Baden-Powell startede spejderarbejdet i 1907. 

"Junglebogen" af Rudyard Kipling blev en stor inspiration for ham, hvilket førte til, at de yngste spejdere blev kaldt for "ulveunger". 

Denne tradition opretholdes stadigt hos KFUM-spejderne! Hver ulv får et ulvenavn fra Junglebogen som passer til dem og deres personlighed. Ulvenavnet kan man tage med sig videre gennem hele sit spejderliv.

Ansvar og færdigheder

Som ulv får du et større ansvar for dig selv og dine ulvevenner. I lærer, hvordan I kan løse opgaver sammen uden ledere, og hvordan man omgås i naturne med respekt.

Ulvene indeles i bander. Banderne er en slags familie/flok, der styrker deres sammenhold. Typisk bliver disse bander omdannet til patruljer når ulvene rykker op til juniorer. 

Hvem, hvad, hvor?

Ulvenes kalender

Ulvenes ledere

FREJA

Mit navn er Freja, jeg er 23 og har været spejder i 14 år.

Til dagligt arbejder jeg i København og er selv bosat i Albertslund, men jeg ved intet bedre end at komme tilbage til Espergærdes smukke natur og holde spejdermøder.

Jeg er Ulveleder - en post jeg især nyder, da det er en skøn alder at være spejder i og endnu sjovere at holde spejdermøder for. Det løfter hele min uge, når jeg kan afholde et fedt møde, hvor jeg bliver mødt med glæde og høj energi fra flokken.


Jeg er spejder, fordi jeg brænder for at udvikle mig, og jeg er leder fordi jeg ønsker at hjælpe andre med at finde glæden i at udvikle sig selv.

Jeg hedder Christoffer, og jeg har været spejder i flere år end jeg har fingre på hænderne!

Jeg er til dagligt ulveleder her i gruppen og er uddannet 3D grafiker.

Jeg er et kreativt menneske, der altid er klar med en god joke. Jeg elsker at bruge min kreativitet til at finde på fede spejderaktiviteter og udvikle børn og unge.

Børn ser verden på en helt anden måde, som jeg elsker at arbejde med, hvor jeg ofte også selv kan lære at se ting på en ny måde i mødet med mine spejdere.

CHRISTOFFER