Troppen

Tropspejder

Som tropspejder får du mere ansvar og mere frihed, hvilket fører til federe aktiviteter og større oplevelser!

Troppen arbejder meget med princippet Learning by doing. Man kan få nok så meget undervisning i hvordan man pionerer, men hvis man ikke prøver det i praksis, lærer man det aldrig rigtigt.

Troppen arbejder sammen i en patrulje som oftest består af mellem 5-7 medlemmer. I patruljen lærer man af hinanden og bygger på hinanden styrker. Patruljelederen står forrest og leder patruljen i den rigtige retning, mens patruljeassistenten som det bagerste led er med til at få alle med og sørge for at patruljen kommer samlet igennem.Hvem, hvad, hvor, hvornår?

Selvansvar

I troppen arbejder man meget med selvansvar og selvbestemmelse. Spejderne vælger selv de mærker de vil tage i patruljen, de løb de tager på og finder selv ruten på hejk. De laver også gerne arrangementer selv, såsom en overnatning i hytten eller en sheltertur.

 

Hjælpeledere

Når du har været på Roland 2 kan du begynde som hjælpeleder i gruppen, f.eks. hos bæverne eller ulvene. Det styrker ledelseskompetencer og ansvarsfølelse.

Kurser

Som tropspejder kan du for alvor sætte skub i din personlige udvikling ved at tage på spejderkurser. Her får du vilde oplevelser med fokus på udfordringer og ny læring. Her stifter du større bekendtskab med patruljesystemet, spejderfærdigheder og ledelseskompetencer. Læs mere om kurser her.


Rejser

I tropsalderen kan du for alvor begynde at rejse udenfor Danmarks grænser med f.eks. Spejderrejser eller på internationale spejderlejre som verdensjamboreen. Du kan også blive udvekslingsspejder i Australien med The Scout International Student Exchange Programme.


Spejderløb

Tropsspejdere tager gerne på spejderløb, hvor de får oplevelser for livet og fede udfordringer. Læs mere om spejderløb her.

Troppens kalender

Tropsledere

Navnet er Oscar! Jeg har nået den pæne alder af 25 og har været spejder her i gruppen i 15 år. Jeg er uddannet Master of Science i Nanoscience & Technology i Danmark og Kina. Udover at lege leder for troppen, er jeg også gruppeleder. Jeg er vild med spejder, og alt hvad det indebærer, både når jeg laver spejderaktiviteter for andre eller for mig selv.

Jeg er spejderleder, fordi jeg synes det er utroligt givende at lede og udvikle børn og unge, og være med til at give dem store oplevelser og gode færdigheder. Det er spændende at planlægge og udføre alle slags spejderarrangementer (både fra det mere stillesiddende til de mere ekstreme aktiviteter og kurser), både for andre, men også for mig selv.

Jeg brænder for at give nogle af de fantastiske oplevelser jeg selv har fået gennem spejderlivet videre til andre, og dermed være med til at sætte et præg på deres videre færd.

OSCAR